خوش آمدید - امروز : دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۷
فروش ویژه نانو پد سفید کننده دندان Ovan


نانو پد سفید کننده دندان Ovan، سفید کردن دندان فقط در یک دقیقه. استفاده از الیاف نانو و بدون هیچ مواد شیمیایی. دارای مجوز از وزارت بهداشت و درمان ایران. لبخند زیبا را به آنکه دوست دارید هدیه کنید!

روش خرید: برای خرید پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول مورد نظر را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.

قیمت: 28000 تومان

قاتق گوشت غذای محلی کرمان

قاتق گوشت غذای محلی کرمان

قاتق گوشت غذای محلی کرمان

قاتق گوشت غذای محلی کرمان

قاتق گوشت نوعی غذای سنتی کرمانی است . در این بخش قصد داریم آموزش این غذا را برای شما عزیزان و همراهان بیان کنیم . در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم

گوشت چرخ کرده گوسفند               ۲۵۰ گرم

سیب زمینی متوسط                      ۲ عدد

پیاز متوسط                                  یک عدد

رب گوجه‌فرنگی                            یک قاشق غذا خوری

ترخون خشک                              ۲ قاشق غذا خوری

تخم گشنیز                                 یک قاشق مرباخوری

پودر زنجبیل                                 نصف قاشق چای خوری

زیره(سبز یا سیاه)                        یک قاشق چای خوری

جعفری خشک                             یک قاشق مربا خوری

آرد نخودچی                                به مقدار لازم

نمک، فلفل قرمز و زردچوبه               به مقدار لازم

روغن                                        یک قاشق غذا خوری

طرز تهیه

ابتدا روغن را درون قابلمه ریخته و پیاز را ریز خرد می کنیم و درون روغن تفت می دهیم.

وقتی طلایی شد زرد چوبه و رب گوجه را اضافه می کنیم و تفت می دهیم

ترخون خشک را که از قبل خیس کرده بودیم را اضافه می کنیم و هم می زنیم.

مقداری آب را به پیاز و ترخون و رب گوجه اضافه می کنیم.

سپس سیب زمینی ها را به اندازه ی یک و نیم سانت ورق ورق کرده و  درون قابلمه می ریزیم که با رب گوجه و پیاز و زرد چوبه بپزد.

گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل، زرد چوبه، زنجبیل، تخم گشنیز، جعفری خشک و زیره را با هم مخلوط می کنیم.

آرد نخود چی الک شده را تا جایی که مواد به دستمان نچسبد، کم کم به گوشت اضافه می کنیم.

کمی آب به مواد اضافه کرده و خوب ورز می دهیم تا همه مواد با هم یکدست شود.

به اندازه ی یک گردوی بزرگ مواد را درون کمی آب جوش در یک کاسه کمی رقیق می کنیم و در آب در حال جوشیدن برای غلظت قاتقمان در قابلمه می ریزیم.

حالا به اندازه ی دلخواه تکه ای از مواد گوشتمان را در دست گلوله کرده و مثل شامی در دست پهن می کنیم و درون آب درون قابلمه که در حال جوشیدن هست آرام رها می کنیم.

تمامی مواد گوشتمان را به همین شکل درون قابلمه می ریزیم کمی که جوش خورد و خودش را گرفت زیر شعله را کم می کنیم و و سر قابلمه را می گذاریم تا غذایمان خوب جا بیفتد در آخر مرحله پخت کمی نمک به آب گوشتمان اضافه می کنیم.

برای آشنایی با انواع غذاهای سنتی ایرانی با سایت مشرقیا همراه باشید.

دریافت آهنگ های جدید در تلگرام دریافت آموزشهای آشپزی در تلگرام نظر شما در باره این مطلب چیه ؟
اشتراک گذاری مطلب
فروش ویژه ست تی شرت و شلوار Lacoste


ست تی شرت و شلوار Lacoste، فوق العاده شیک و راحت. فری سایز (مناسب برای سایز های لارج و ایکس لارج). چاپ ورقی طلایی درجه یک. هدیه بی نظیر به دوستداران برندهای برتر ...

روش خرید: برای خرید پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول مورد نظر را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.

قیمت: 59000 تومان

ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز