خوش آمدید - امروز : جمعه ۴ خرداد ۱۳۹۷
فروش ویژه نانو پد سفید کننده دندان Ovan


نانو پد سفید کننده دندان Ovan، سفید کردن دندان فقط در یک دقیقه. استفاده از الیاف نانو و بدون هیچ مواد شیمیایی. دارای مجوز از وزارت بهداشت و درمان ایران. لبخند زیبا را به آنکه دوست دارید هدیه کنید!

روش خرید: برای خرید پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول مورد نظر را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.

قیمت: 28000 تومان

آموزش طبخ شکر پلو

آموزش طبخ شکر پلو

آموزش طبخ شکر پلو

آموزش طبخ شکر پلو

شیرازی ها بنا به ذائقه شان علاقه مند به غذاهای شیرین هستند . از این رو غذاهای محلی خوشمزه وشیرین زیادی دارند. در این بخش طرز تهیه شکر پلو که با برنج و شکر تهیه می شود را برای شما عزیزان آماده کرده ایم که در ادامه مطلب مشاهده می نمایید.

مواد لازم

برنج                       سه و نیم لیوان

آب سرد                  یک و نیم لیوان

شکر                      ۲ لیوان

نمک درشت             ۲ قاشق سوپ خوری

خلال نارنگی             ۲ قاشق سوپ خوری

خلال پسته و بادام     ۲ قاشق سوپ خوری

شکر                      یک قاشق سوپ خوری

زردچوبه                   یک قاشق چای خوری

روغن                      به میزان لازم

طرز تهیه

شکر را با آب مخلوط می‌کنیم می‌گذاریم چند جوش بخورد تا شکر خوب آب شود.

سپس زعفران را به آن می‌افزایم.

آب را در قابلمه می‌ریزیم و می‌گذاریم بجوشد.

سپس برنج از قبل خیس شده را در آب جوش می ریزیم.

یک قاشق چای خوری زردچوبه و ۲ قاشق سوپ‌خوری نمک درشت را به آن می‌افزایم و برای مدت چند دقیقه می‌جوشانیم.

برنج را تا جایی می جوشانیم که دانه های آن له نشوند.

وقتی برنج آماده شد آن را در آبکش می‌ریزیم و آب سرد روی آن می‌ریزیم.

قابلمه را روی آتش متوسط می‌گذاریم و کف قابلمه را روغن می‌ریزیم و برنج را در آن می‌ریزیم.

در قابلمه برنج را با دمکنی می‌بندیم و حرارت اجاق را کم می کنیم.

برنج را برای مدت ٢٠ دقیقه تا نیم ساعت دم می‌کنیم تا بخار در آن جمع شود.

برنج را از روی آتش بر می‌داریم.

برنج را با کفگیر کم کم می‌ریزیم داخل آبکش و مخلوط آب شکر را کم کم روی آن می‌ریزیم تا مخلوط شود.

بعد از این که همه برنج داخل آبکش قرار گرفت قابلمه را دوباره روی آتش می‌گذاریم شعله را کم می‌کنیم.

برنج را که در داخل آبکش است با کفگیر به داخل قابلمه برمی‌گردانیم در آخر هم باقی مانده آب شکر را که در ته ظرف جمع شده روی برنج می‌پاشیم.

حالا سر قابلمه را دوباره با دمکنی می‌بنیدم و شعله را کم می‌کنیم و آن را دم می‌کنیم.

معمولا ٤٥ دقیقه برای این مرحله کافی است.

برای تزئین شکر پلو از خلال نارنگی و پسته و خلال نارنگی استفاده می‌کنیم.

دریافت آهنگ های جدید در تلگرام دریافت آموزشهای آشپزی در تلگرام نظر شما در باره این مطلب چیه ؟
اشتراک گذاری مطلب
فروش ویژه ست تی شرت و شلوار Lacoste


ست تی شرت و شلوار Lacoste، فوق العاده شیک و راحت. فری سایز (مناسب برای سایز های لارج و ایکس لارج). چاپ ورقی طلایی درجه یک. هدیه بی نظیر به دوستداران برندهای برتر ...

روش خرید: برای خرید پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول مورد نظر را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.

قیمت: 59000 تومان

ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز