خوش آمدید - امروز : جمعه ۴ خرداد ۱۳۹۷
فروش ویژه نانو پد سفید کننده دندان Ovan


نانو پد سفید کننده دندان Ovan، سفید کردن دندان فقط در یک دقیقه. استفاده از الیاف نانو و بدون هیچ مواد شیمیایی. دارای مجوز از وزارت بهداشت و درمان ایران. لبخند زیبا را به آنکه دوست دارید هدیه کنید!

روش خرید: برای خرید پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول مورد نظر را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.

قیمت: 28000 تومان

آموزش پخت کلم پلو شیرازی

آموزش پخت کلم پلو شیرازی

آموزش پخت کلم پلو شیرازی

آموزش پخت کلم پلو شیرازی

کلم پلویکی از غذاهای محلی و اصیل شیراز است که در سایر نقاط ایران نیز طبخ می شود. شیرازی ها در تهیه این پلو از کلم قمری استفاده می کنند. با ما همراه باشید تا با طرز پخت کلم پلوی شیرازی آشنا شوید.

مواد لازم

برنج                               ۳ لیوان

گوشت چرخ کرده               ۲۰۰ گرم

کلم قمری خلال شده         ۴۰۰ گرم

سبزیجات معطر                 ۲۰۰ گرم

پیاز                                یک  عدد

آرد نخودچی                     یک قاشق غذاخوری

پیاز داغ                           ۲ قاشق غذاخوری

آب غوره                          ۲ قاشق غذاخوری

پودر لیمو امانی                  نصف قاشق مرباخوری

طرز تهیه

برنج را از قبل به مدت ۲ الی ۳ ساعت با نمک خیس می کنیم.

گوشت چرخ کرده را آماده می کنیم.

گوشت، پیاز رنده شده که آب آن را جدا کرده ایم، آرد نخودچی، نمک و فلفل را با هم مخلوط می کنیم.

مخلوط گوشت را به صورت کوفته های ریز درست کرده و داخل روغن سرخ می کنیم.

کمی پیاز داغ درست می کنیم و کلم را به صورت خلالی خرد کرده و در روغن با نمک و فلفل و زردچوبه و پیاز داغ تفت می دهیم.

چند دقیقه بعد هم کمی آب غوره و پودر لیمو امانی اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا زمانی که آب آن تبخیر شده و کلم مزه دار شود.

سپس سبزی شامل ترخون، ریحان و شوید را نیز به کلم اضافه کرده و  کمی تفت می دهیم.

آب را داخل قابلمه می جوشانیم و برنج خیس خورده را اضافه می کنیم.

پس از این که کمی جوشید، آبکش می کنیم.

قابلمه را روی حرارت قرار داده، ته قابلمه مقداری روغن می ریزیم و ته دیگ دلخواه را ته آن قرار می دهیم.

یک لایه برنج، یک لایه کلم، مقداری گوشت قلقلی و باز به همین ترتیب لایه ها را تکرار می کنیم تا زمانی که مواد تمام شود.

حرارت را زیاد می کنیم تا برنج بخار کند.

سپس با انتهای کفگیر، چند روزنه در قسمت های مختلف باز می کنیم.

نصف لیوان آب را با مقداری روغن مخلوط کرده و روی برنج پخش کرده و حرارت را کم می کنیم.

پس از دم کشیدن برنج را در دیس می کشیم و با گوشت قلقلی و برنج زعفرانی تزئین کرده و سرو می کنیم.

دریافت آهنگ های جدید در تلگرام دریافت آموزشهای آشپزی در تلگرام نظر شما در باره این مطلب چیه ؟
اشتراک گذاری مطلب
فروش ویژه ست تی شرت و شلوار Lacoste


ست تی شرت و شلوار Lacoste، فوق العاده شیک و راحت. فری سایز (مناسب برای سایز های لارج و ایکس لارج). چاپ ورقی طلایی درجه یک. هدیه بی نظیر به دوستداران برندهای برتر ...

روش خرید: برای خرید پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول مورد نظر را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.

قیمت: 59000 تومان

ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز