خوش آمدید - امروز : جمعه ۴ خرداد ۱۳۹۷
فروش ویژه نانو پد سفید کننده دندان Ovan


نانو پد سفید کننده دندان Ovan، سفید کردن دندان فقط در یک دقیقه. استفاده از الیاف نانو و بدون هیچ مواد شیمیایی. دارای مجوز از وزارت بهداشت و درمان ایران. لبخند زیبا را به آنکه دوست دارید هدیه کنید!

روش خرید: برای خرید پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول مورد نظر را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.

قیمت: 28000 تومان

مرغ شکم پر شمالی

مرغ شکم پر شمالی

مرغ شکم پر شمالی

مرغ شکم پر شمالی

در این بخش آموزش یکی از محبوب ترین غذاهای شمالی که در مهمانی ها و مجالس سرو می شود را برای شما عزیزان آامده کرده ایم. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا با طرز تهیه مرغ شکم پر شمالی آشنا شوید.

مواد لازم

مرغ                     یک عدد

پیاز                      ۲ عدد

سیر                     ۲ حبه

گردو                     نصف لیوان

زعفران دم کرده       ۲ قاشق چای خوری

سبزی معطر           ۲ قاشق غذاخوری

رب انار                  ۲ قاشق غذاخوری

زرشک                  یک قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی       یک قاشق چای خوری

کره                       به میزان لازم

نمک و فلفل            به میزان لازم

طرز تهیه

پیاز و سیر را بسار ریز خرد کنید و با نمک، فلفل مخلوط نمایید.

داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و پیاز و سیر خرد شده را در روغن تفت دهید تا نرم شوند.

سپس سبزی معطر را اضافه کرده و تفت دهید تا سبزی سرخ شود .

در ادامه گردوهای خرد شده، زرشک، زعفران دم کرده، رب گوجه فرنگی و رب انار را اضافه کنید، کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید.

مخلوطی که در مرحله اول آماده نمودید را داخل شکم مرغ بریزید و با دست خوب پخش کنید تا تمام سطح داخلی مرغ به این مواد آغشته شود.

سپس با نخ کوک یا هر نوع نخ ضخیمی که دارید مرغ را جمع کنید.

ابتدا نخ را از پشت گردن مرغ به سمت جلوی سینه ها بیاورید و زیر استخوان سینه نخ را بپیچانید سپس دو طرف نخ را به بخش انتهایی پای مرغ ۲ بار بچرخانید و گره بزنید. در زمان پیچاندن نخ را بکشید تا مرغ جمع شود.

نخ های اضافی را قیچی و کره را آب نمایید.

سپس با دست تمام سطح مرغ را با کره آب شده ماساژ دهید.

می توانید برای آبدار ماندن مرغ زیر پوست سینه مرغ را به آرامی بلند کنید و فاصله میان پوست و گوشت را نیز به کره آغشته کنید.

پس از آماده شدن مرغ روی آن مقداری نمک و فلفل بپاشید.

مرغ را داخل ظرف پیرکس یا سینی فر قرار دهید و ۲ لیوان آب داخل ظرف بریزید.

می توانید به جای آب با سبزیجاتی مانند سیب زمینی ، هویج و … زیر مرغ را پر کنید.

مرغ داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت یک ساعت قرار دهید تا مرغ پخته و روی آن طلایی شود.

سپس نخ های اطراف مرغ را جدا کنید و مرغ را سرو نمایید.

دریافت آهنگ های جدید در تلگرام دریافت آموزشهای آشپزی در تلگرام نظر شما در باره این مطلب چیه ؟
اشتراک گذاری مطلب
فروش ویژه ست تی شرت و شلوار Lacoste


ست تی شرت و شلوار Lacoste، فوق العاده شیک و راحت. فری سایز (مناسب برای سایز های لارج و ایکس لارج). چاپ ورقی طلایی درجه یک. هدیه بی نظیر به دوستداران برندهای برتر ...

روش خرید: برای خرید پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول مورد نظر را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.

قیمت: 59000 تومان

ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز