خوش آمدید - امروز : دوشنبه ۴ تیر ۱۳۹۷
خانه » آموزش آشپزی ایرانی و فرنگی » آموزش شیرینی پزی » آموزش درست کردن شیرینی تر
فروش ویژه نانو پد سفید کننده دندان Ovan


نانو پد سفید کننده دندان Ovan، سفید کردن دندان فقط در یک دقیقه. استفاده از الیاف نانو و بدون هیچ مواد شیمیایی. دارای مجوز از وزارت بهداشت و درمان ایران. لبخند زیبا را به آنکه دوست دارید هدیه کنید!

روش خرید: برای خرید پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول مورد نظر را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.

قیمت: 28000 تومان

آموزش درست کردن شیرینی تر

آموزش درست کردن شیرینی تر

آموزش درست کردن شیرینی تر

آموزش درست کردن شیرینی تر

شیرینی تر یک شیرینی خوشمزه و مجلسی است که می توانید آن را در منزل نیز به راحتی تهیه نمایید. با ما در ادامه این مطلب همراه باشید تا طرز تهیه این شیرینی خوشمزه را یاد بگیرید.

مواد لازم

خامه                     یک کیلو گرم

آب                        ۲  قاشق سوپ خوری

نمک                      یک هشتم قاشق چای خوری

وانیل                     یک چهارم قاشق چای خوری

بکینگ پودر              نصف قاشق چای خوری

شکر دانه ریز           ۱۰۰ گرم

آرد ذرت                 ۲۰ گرم

آرد سفید               ۸۰ گرم

تخم مرغ                ۴ عدد

طرز تهیه

فر را از قبل روی حرارت ۱۸۰ گرم می کنیم.

آرد سفید، آرد ذرت، نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و ۳ بار الک می کنیم و کنار می گذاریم.

زرده ها و سفیده ها تخم را از هم جدامی کنیم.

سفیده ها را با همزن برقی کمی می زنیم تا سفت و رنگ آن سفید شود.

سپس کم کم شکر را اضافه نموده و با دور تند همزن می زنیم و این کار را تا جایی ادامه می دهیم که سفیده تخم مرغ براق، سفت و کشدار شده و از ظرف نریزد.

زرده ها را با وانیل و نیمی دیگر از شکر با همزن برقی می زنیم.

آب جوش را اضافه کرده و سریع هم می زنیم تا زرده نبندد.

حدود ۵ دقیقه می زنیم تا زرده ها حالت کرم روشن شده و وقتی با قاشق از مواد برمی داریم به صورت روبانی در ظرف بریزد. به صورت پهن و روی هم روی هم.

نیمی از سفیده را به زرده اضافه کرده و آرام و دورانی هم می زنیم.

نیمی از ترکیب آردهای الک شده را اضافه کرده و آرام هم می زنیم.

مجددا نیم بعدی سفیده را اضافه نموده و نهایتا تمام آردها را اضافه می کنیم و می زنیم تا باهم ترکیب شوند.

طرز تهیه شیرینی خامه ای

سینی ۳۰*۴۰ را چرب کرده و کاغذ روغنی را با اندازه تمام آن ببرید و در آن پهن کنید تا حدی که از لبه ها بالا بیاید.

روی کاغذ را هم کمی چرب کرده و مایه کیک را در سینی پهن می کنیم به طوری که کاملا یکنواخت شود، صاف می کنیم.

به مدت ۱۲ دقیقه می پزیم تا رویه و زیر نان طلایی شود.

اگر دیدید زیر نان طلایی و رویش خام است، شعله پایین را خاموش و گریل را روشن کنید تا رویه پخته و طلایی شود.

سپس از فر بیرون آورده و روی قالب را با سینی یا حوله  به مدت ۵ دقیقه می پوشانیم.

بعد از این که خنک شد، کاغذ را از زیرش جدا کرده و نان رو از طول به دو قسمت کاملا مساوی تقسیم می کنیم.

نان سرد شده را روی تخته کار گذاشته و روی آن نیم سانت خامه می مالیم و یکدست می کنیم.

نان بعدی را روی آن گذاشته و کمی فشار می دهیم.

روی نان را یکنواخت خامه کشی کرده و یک ساعت در فریزر می گذاریم.

لیوان آب داغی کنار دست قرار می دهیم. چاقوی اره ای را در آب داغ فرو برده، با دستمان سریع خشک می کنیم و به دلخواه شروع به برش دادن نان شیرینی می کنیم.

هر برش را به دلخواه با میوه، پودر کاکائو و نسکافه و انواع پاستیل ها و … تزیین می کنیم.

دریافت آهنگ های جدید در تلگرام دریافت آموزشهای آشپزی در تلگرام نظر شما در باره این مطلب چیه ؟
اشتراک گذاری مطلب
فروش ویژه ست تی شرت و شلوار Lacoste


ست تی شرت و شلوار Lacoste، فوق العاده شیک و راحت. فری سایز (مناسب برای سایز های لارج و ایکس لارج). چاپ ورقی طلایی درجه یک. هدیه بی نظیر به دوستداران برندهای برتر ...

روش خرید: برای خرید پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول مورد نظر را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.

قیمت: 59000 تومان

ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز